dissabte, 23 de novembre del 2013

Festa Major d'Hivern de Tona

Com cada any, per aquestes dates, Tona celebra la Festa Major d'Hivern en honor al patró del poble Sant Andreu. Avui, dia 23 de novembre, comencen els actes d'aquesta festa tonenca.
Fulletó d'activitats de la Festa Major.
Font: La Revistona


La Coral Estrella de l'Escola Vedruna de Tona ha donat el tret de sortida a la festa amb un concert a l'ermita de Lurdes a les 12 del migdia. Per tancar el primer dia de Festa Major, l'Esbart Dansaire Castell de Tona juntament amb l'Esbart de St. Martí de Torrelles de Llobregat i el de St Joan Despí oferiran un festival de dansa catalana a la sala La Canal a les 9 del vespre.
Demà dia 24 tindrà lloc l'esperada i mítica baixada de carretons pel carrer del Call de Tona a partir de les 11 del matí. Les inscripcions es faran mitja hora abans de començar el concurs de cotxes fabricats pels mateixos participants.
Oficialment però, la Festa Major d'Hivern no començarà fins el dimecres 27 amb el pregó a càrrec del Conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya Francesc Homs a la sala de plens de l'Ajuntament a 2/4 de 10 del vespre.
Divendres que ve es farà l'obra de teatre "Quiero jugar a un juego" de David Moreno però, contràriament al que diu la programació de la festa, serà a les 10 del vespre a la mateixa sala La Canal. L'entrada val 10€ però es pot comprar anticipada per 2 euros menys a les llibreries Sant Jordi, Cal Poquet i Cors.
Dissabte dia 30 l'orquestra Costa Brava oferirà el concert de la Festa Major també a La Canal a les 5 de la tarda amb una entrada de 5€. Serà la mateixa orquestra la que oferirà el ball de sardanes dues hores més tard amb entrada lliure per tothom i, a 2/4 d'11 de la nit, el Ball de Festa Major també amb entrada de 5€.
Diumenge dia 1 de novembre serà un dia ple d'activitats per a totes les edats. Començarà a les 9 del matí al Camp de les Lloses amb la 11a Trobada de Cotxes antics i clàssics i, durant tot el dia, hi haurà la Fira Joc-Joc al pavelló del poble i la Fira d'entitats al carrer Major i Barcelona i les botigues al carrer a la Plaça Major fins les 14h. A les 12 però, es farà el lliurament de premis del 51è Concurs Fotogràfic i 44è Nacional "Castell d'Or" a la sala d'exposicions Can Sebastià. Tancaran el dia la companyia de teatre Tona'78 TALIA amb l'obra "Més de 60" a La Canal amb un preu de 6€. Dissabte 7 de novembre es farà la XXXV Cursa Atlètica Popular a Tona amb cabuda per totes les edats, el teatre familiar "El llepafils" i l'open d'escacs Castell de Tona a Can Codina.
Posaran punt i final a la Festa Major de Tona la presentació del DVD "Tona, l'empremta de la Guerra" a la Canal a les 11 del matí i el Festival de Cante y Baile de Sant Andreu a la mateixa sala a les 5 de la tarda.
Durant tots els dies de la Festa Major d'Hivern hi haurà atraccions infantils a la plaça de l'Església.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada