dilluns, 2 de setembre del 2013

Reunió a Tona de cara a la Via Catalana

Quan falten 15 dies per la Diada de Catalunya i la Via Catalana cap a la Independència, Tona organitza una reunió demà dia 3 de setembre a 2/4 de 9 del vespre a la Sala de La Canal.

Capçalera de la pàgina oficial de la Via Catalana cap a la Independència.
Font: Via Catalana



La reunió servirà per informar de diversos aspectes de la via Catalana que s'han de tenir en compte per poder-la portar a terme sense problemes. També es resoldran dubtes que hagin sorgit o propostes que els assistents vulguin fer. L'acta de la reunió amb tots els temes tractats s'enviarà per les persones que no hi hagin pogut assistir.

A més a més, Assemblea Nacional Catalana de Tona i Tona Decideix! estan treballant per acabar d'omplir alguns trams de la Via on encara hi queda lloc. Per poder-se apuntar es pot enviar un correu a tona@assemblea.cat o anar directament al Cafè Bar Orient de Tona a la Plaça Major els dijous de 9 a 10 del vespre o els dissabtes de 12 a 1 del migdia. Les dades que es necessiten per inscriure's són: nom, cognoms, correu electrònic i si es vol anar amb autobús des de Tona o no.

En principi els autobusos que van fins als trams 682, 683 i 684 sortiran de Tona  al voltant de 2/4 d'1 del migdia i tornaran al poble abans de les 9 del vespre. A la reunió de demà també es tractarà el tema dels autobusos i es resoldran els dubtes que hi hagi. Ara bé, també es pot enviar un correu a tona@assemblea.cat.

Des de l'ANC es vol recordar que els trams de les Terres de l'Ebre encara estan força buits i insten als barcelonins a baixar al sud de Catalunya. "Mou-te per la Via, tu la faràs possible" és el títol del vídeo que córrer per Internet per fer arribar aquest missatge i aconseguir que la Via Catalana cap a la Independència sigui tot un èxit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada