divendres, 13 de setembre del 2013

Mercat de Música Viva de Vic, 25 anys

Ahir 12 de setembre va començar la 25a edició del Mercat de Música Viva de Vic amb el trio de Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver tocant junts al mateix escenari al teatre L'Atlàntida de Vic.
Póster oficial del mercat.
Font: MMVV


Avui divendres 13 de setembre a la Plaça Major obren la nit Oques Grasses a quarts de 9 de la nit seguits de Che Sudaka i Macaco que posarà punt i final als concerts de la plaça cap a 1/4 de 12 de la nit. Al teatre L'Atlàntida de Vic havien de tocar Els Pets però ahir el grup va informar que suspenien els primers concerts de la seva gira de presentació del CD "l'Àrea Petita" per indisposició del cantant Lluís Gavaldà. Sí que ho farà però Carmen Souza.

Demà dissabte a la Plaça Major es podran escoltar El Petit de Cal Eril, Delafé y las flores azules i acabaran Els Gossos. A L'Atlàntida es podrà veure el grup La Iaia que presentaran el seu nou disc "On és la màgia?".

Podeu trobar tot el programa a la web oficial del Mercat de Música Viva de Vic amb tots els concerts que es faran en la 25a edició d'aquest mercat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada