dissabte, 24 d’agost del 2013

Un altre assaig de la Via Catalana: la Cadena dels Gitanos

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) prepara un nou assaig de la Via Catalana demà diumenge 25 d'agost a Taradell aprofitant que és la Festa Major de la població.
Pòster informatiu de la cadena.
Font: Via Catalana


La cadena que es durà a terme serà la Cadena dels Gitanos i recorrerà el centre de Taradell amb l'inici a la Plaça de les Eres. Començarà a les 10:30 del matí i per fer-la més visible, s'han posat a la venda en diferents establiments del poble  i a les parades informatives de l'ANC de Taradell la Gota i el Globus del desig per un euro, segons explica El 9 Nou. D'aquesta manera, si cada participant porta un globus la cadena serà més vistosa.

Pel que fa a la Via Catalana que s'està organitzant per la Diada d'aquest any, encara queden alguns trams de les Terres de l'Ebre per omplir. L'ANC, en una reunió al Pallars Sobirà per ultimar-ne l'organització, ha fet una crida als ciutadans, sobretot als barcelonins, que es desplacin al Sud del país per poder fer realitat la Cadena Humana. Segons informa el 324 s'està estudiant llogar trens vaixells i fer caravanes amb cotxes particulars per tal d'aconseguir omplir tots els trams de la cadena.

Començarà a la simbòlica hora de les 17:14 amb un repic de campanes per tot el país i acabarà amb la canada dels Segadors per part de tots els participants. En aquest cas no hi haurà acte central com hi ha hagut en alguns assajos fets però si que comptarà amb tres parlaments: un al Partús, un altre a Barcelona i molt probablement a Amposta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada