dilluns, 16 de setembre del 2013

25 anys del mercat amb èxit de públic

El Mercat de Música Viva de Vic torna a omplir tots els escenaris amb la sorpresa de l'increment de públic als quatre concerts de pagament de l'Atlàntida.


Marc Lloret, director artístic del mercat, va mostrar-se satisfet dissabte a la nit per la gran afluència de públic tant pels carrers com pels concerts del diferents escenaris repartits per la ciutat de Vic. El mercat va arrencar dijous passat amb un concert de Quimi Portet, Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver a l'Atlàntida. Aquesta va ser la manera de celebrar el 25è aniversari del mercat.

El grup la Iaia va presentar el seu segon disc "On és la màgia?" que sortirà a la venda el mes que ve. Va ser un dels moments culminants del mercat on es va poder veure una evolució del trio vigatà cap a uns ritmes més elèctrics i contundents.

Un dels altres escenaris va ser el de la Plaça Major que com cada any va tenir una gran assistència de públic. Divendres amb Oques Grasses, Che Sudaka i Macaco, i divendres amb El Petit de Cal Eril, Delafé y las flores azules i Gossos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada