dissabte, 26 de juliol del 2014

Incendi al restaurant Viku's de Vic

Avui a les 6 de la matinada s'ha produït un incendi al restaurant Viku's de Vic. L'incendi hauria estat causat per un llamp degut a la tempesta que hi ha hagut durant la nit i matinada d'avui dissabte.

L'estat de l'edifici avui al migdia

El foc ha afectat sobretot l'àrea de les oficines a la primera planta que ha quedat totalment destruïda, mentre que la planta baixa, la del restaurant, només ha quedat afectat el sostre i la part elèctrica. Els bombers han donat el foc per extingit cap a les 9 del matí. No hi ha hagut ferits.

Incendi al Viku's
Foto: Toni Cantizano

Comunicat dels bombers de la Generalitat

A les 06.01 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi situat a sobre d’un restaurant del carrer Mataró de Vic.

Es tracta d’un edifici de tres plantes: a la planta baixa hi ha el restaurant d’uns 800 m2 i a sobre, a la primera planta d’uns 400 m2, hi ha un altell amb unes oficines (100m2) i la resta zona de serveis i instal·lacions.

El foc s’ha concentrat en aquesta primera planta, la qual ha cremat totalment. El fum s’ha estès per la planta superior, així com també per la planta baixa a on hi ha el restaurant, afectant-ne la part elèctrica i una mica el sostre.

Així mateix, el fum també ha afectat els establiments del costat que estan actualment estan buits i sense activitat.

Al lloc, han treballat una desena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat que han pogut donar per controlat el foc poc abans de les 08.00 hores del matí. A causa d’aquest incendi, no hi ha hagut persones afectades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada