dijous, 27 de juny del 2013

Vic instal·larà una pantalla gegant per seguir el Concert de la Llibertat

L'Ajuntament de Vic instal·larà una pantalla gegant a la Plaça Major de la ciutat el dia 29 de juny a les 8 del vespre per retransmetre en directe el Concert de la Llibertat del Camp Nou.
Cartell del Concert per la Llibertat.
Font: www.concertperlallibertat.cat
Amb aquest gest l'Ajuntament vol aportar el seu granet de sorra a la gran festa reivindicativa que es farà pel dret a decidir organitzada per Òmnium Cultural i poder facilitar, d'aquesta manera, que tota aquella gent que no tingui entrada o no es pugui desplaçar fins a Barcelona pugui seguir el concert en directe i de forma totalment gratuïta des de la capital d'Osona. 

Tal com s'explica a la web oficial, el Concert per la Llibertat serà un gran esdeveniment de país, una nova ocasió per tornar a reclamar el desig d'exercir la pròpia sobirania cap a l'estat propi tal com van fer el més de milió i mig de persones que van assistir a la manifestació de l'11 de setembre de 2012. "El Concert per la Llibertat vol ser un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràticament el seu futur."

El Concert de la Llibertat comptarà amb diverses cançons que al llarg dels anys han servit per reclamar la llibertat de les persones i dels pobles. Entre els 60 artistes i grups que hi haurà es destaca Lluís Llach, Paco Ibáñez, Peret, Mayte Martín, Gerard Quintana, Dyango, Fermín Muguruza, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell i els vigatans Joana Serrat i Pep Sala. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada