diumenge, 30 de juny del 2013

Concert per la Llibertat i Festa Major de Vic es trepitgen amb els horaris

L'Ajuntament de Vic va instal·lar ahir una pantalla gegant a la Plaça Major de la ciutat per poder veure en directe el Concert per la Llibertat que es va fer al Camp Nou, a Barcelona.
Gent arribant a la Plaça Major.
Foto: Marina Solà
Les cadires es van anar omplint ja des de bon principi i al llarg de les 6 hores que va durar el concert, la gent va anar marxant i en va anar arribant de nova un cop ja havien sopat o mentre feien el gelat. Un dels moments més emotius va ser quan es van cantar Els Segadors quan tot el públic es va aixecar de les cadires i es va posar a cantar juntament amb el públic assistent al Camp Nou.
Família vestida per l'ocasió.
Foto: Marina Solà
Moment en què tot el públic es va posar dret per cantar
Els Segadors.
Foto: Marina Solà



A la mateixa hora però a la Plaça de la Catedral, es seguia el programa de la Festa Major de Sant Miquel dels Sants, motiu de queixa per molts ciutadans pel fet que es va posar la pantalla gegant a plaça. A les 21.15 aproximadament, a la Catedral es van aplegar les colles, es va cantar l'himne de la Crida i es van fer els balls dels caps de llúpia. Seguidament es va el sopar popular i un concert de xarangues amb la Banda Patilla (Barcelona), Xaranga Xino-Xano (Tortosa), Sidral Brass Band (Granada), Xaranga anònims (Vilanova i la Geltrú) i Xaranga Tal com sona (Tortosa). Van posar punt final a la jornada els Raggatunning, una banda de versions amb els èxits de l'estiu i les sintonies televisives més popular però amb sons llatins, tropicals i funkoides.
Concerts a la Plaça de la Catedral.
Foto: Marina Solà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada