dijous, 27 de juny del 2013

La UVic premia 37 treballs de recerca dels alumnes de Batxillerat

La UVic ha premiat 37 treballs de recerca de diferents centres de tot Catalunya entre els quals 8 són d'Osona. Pertanyen als instituts La Plana i Jaume Callís de Vic, el col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, La Salle de Manlleu, l'insitut Pere Barnils de Centelles i el Castell del Quer de Prats.
Els premis de la 15a edició dels "Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat 2013" es van donar el dimarts passat 25 de juny. Hi havia un total de 270 treballs presentats de 150 centres de tot Catalunya, Andorra i les Illes Balears.

Autors del 37 treballs que van rebre un premi.
Font: El 9 Nou
En la categoria Bon Preu (àmbit de Ciències Socials i Humanitats) van rebre el premi Jordi Planell Pons de l'IES La Plana pel treball Plataforma per Catalunya i Anna Rocafiguera Montanyà del Col·legi Sant Miquel de Vic pel treball La mortalitat infantil a Vic: 1841-1871. En la categoria Osona Contra el Càncer, Judit Parareda Gallifa de La Salle de Manlleu va rebre el premi pel treball Càncer de desenvolupament. En la categoria Eumogràfic (àmbit de les Arts), van rebre el premi Cristian Moreno Díaz de l'IES Pere Barnils pel treball Disseny i creació d'una joia a partir de les noves tecnologies; Erola Palau Pinyana i Cèlia Tort Pujol de l'IES Jaume Callís pel treball Pere Calders: L'altre nom de les coses; Gil Grau Company de La Salle de Manlleu pel treball Només vull la meva veu i Esther Soler pel treball Analysis of Jane Eyre. I finalment, en la categoria Institut Català de les Dones, Gemma Ribas Bagaria de La Salle de Manlleu va rebre el premi pel treball Un secret massa ben guardat, la menstruació.
Es van donar un total de 9000 euros repartits en cinc modalitats: el premi de l'àrea científico-tècnica La Farga Group dotat amb 2000 euros; el de l'àrea humanística Bon Preu amb 2000 euros més; el de l'àrea artística Eumogràfic dotat amb 2000 euros; el Premi Osona contra el Càncer amb 1500 euros i el Premi Institut Català de les Dones amb 1500 euros més.
A l'acte hi van assistir els representats de les empreses i institucions que subvencionen els premis donats entre els quals Anton Granero, director d'Eumogràfic, Pere Anglada, director financer de Bon Preu, Carme Sáez, directora d'Innovació de La Farga Group, Montserrat Freixer, presidenta de l'Associació Osona Contra el Càncer i Núria Balada, directora executiva de l'Institut Català de les Dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada