dimarts, 10 de juny del 2014

25 anys del Club Bàsquet Tona

Dissabte passat dia 7 de juny el Pavelló de Tona va acollir la festa per commemorar els 25 anys del Club Bàsquet Tona amb diverses competicions esportives, una botifarrada i la presència dels primers jugadors del club.
Botifarrada per sopar al pavelló
Font: CB Tona
Aquest any 2014 fa 25 anys que el CB Tona es va inscriure com a entitat esportiva tot i que abans ja s’havien format equips que competien en el Consell Comarcal. Per commemorar aquest quart de segle del club es van fer competicions de 3x3 i de triples abans de l’acte central. Aquest va comptar amb la presència dels jugadors del primer equip masculí i femení, respectivament. A més, també es va convidar els membres de la primera junta que va tenir l’entitat i es van recordar els presidents del club des del 1989. A tots ells se’ls va donar una placa de record.

L’acte va acabar amb una botifarrada popular que va acollir més de 200 persones. Aquest sopar va servir per cloure una jornada festiva i esportiva però també per posar el punt final a una temporada magnífica del CB Tona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada