dimecres, 9 d’abril del 2014

Mercat del Ram de Vic

Un any més el Mercat del Ram de Vic donarà el tret de sortida definitiu a la primavera abans de Setmana Santa. Divendres comença una altra edició d'aquesta fira que acabarà el diumenge en la qual s'hi pot trobar maquinària agrícola, bestiar, energies renovables i gastronomia, entre altres.
Cartell del Mercat del Ram


La fira està majoritàriament concentrada a la zona d'El Sucre amb les mostres d'automòbils, maquinària agrícola i vehicles industrials. A més, hi haurà el Mercat de Pagès a la Rambla del Passeig. La zona eqüestre aquest any tornarà a situar-se a la zona esportiva de la ciutat amb concursos, exhibicions i campionats.
Mapa del mercat d'aquest any

Com cada any, es farà l'Escola de Jutges Ramaders de Frisona, el concurs en el qual es puntuen morfològicament els exemplars els dies 11 i 12 d'abril a la zona d'El Sucre. Aquesta 38a edició està organitzada per l'Ajuntament de Vic, CONAFE i la Federació de Frisona de Catalunya (FEFRIC).
A més, també es farà el Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus el dia 13. En aquest concurs es vol promoure i donar a conèixer aquesta raça de vaques.

Pels carrers de Vic també hi haurà altres activitats festives i culturals a part del mercat de palmes i llorers i els globus aerostàtics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada