dilluns, 21 d’abril del 2014

Instagramers osonencs

Des del desembre Osona té un punt de trobada virtual amb l'aplicació d'Instagram i l'usuari @instaosona. Una comunitat d'amics d'Instagram de la comarca d'Osona, com ells mateixos es defineixen. L'aplicació ja compta amb 810 seguidors i unes 5600 fotografies amb el hashtag #instaosona.

Perfil d'InstaOsona


La primera trobada experimental que van fer els instagramers d'Osona va ser a la Fira de la Llavor de Roda de Ter, una trobada que va servir per conèixer alguns dels usuaris més actius d'aquesta aplicació d'smartphones. A més de les trobades però, InstaOsona també ha organitzat una sèrie de concursos fotogràfics. El primer va ser als Tonis de Taradell, després el del Carnaval de Torelló que va tenir també una molt bona rebuda i el de la Fira de la Llavor coincidint amb la primera trobada.

Foto guanyadora del concurs
del Carnaval de Torelló
Foto guanyadora del concurs de la Fira de la Llavor



Nou concurs de Sant Jordi
Ara s'ha posat en marxar el quart concurs amb el tema Sant Jordi a Osona, un concurs organitzat juntament amb la llibreria La Tralla de Vic. Les fotografies s'han de publicar entre els dies 19 i 24 d'abril i s'han d'etiquetar amb els hashtags #stjordiosona i #instaosona. Ara bé, primer de tot cal seguir @instaosona. Tots els participants, que poden publicar tantes imatges com vulguin, hauran de guardar les imatges originals ja que es demanaran als guanyadors. Participant en aquest concurs s'autoritza a InstaOsona a fer mencions periòdiques dels participants tant a la mateixa aplicació, com a Facebook i a Twitter. Un dels requisits importants és no etiquetar fotografies antigues, han de ser fotografies originals. Les imatges han de reflectir l'esperit de la diada de Sant Jordi però també es valorarà que siguin fotografies creatives i artístiques. El premi per la millor foto serà el llibre més venut per Sant Jordi gentilesa de la llibreria La Tralla de Vic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada