dimecres, 29 de maig del 2013

Maig passat per aigua. I la calor?

Tal com publicava ahir el diari ARA, segons el model de previsió a llarg termini de l'agència científica nord-americana NOAA, es preveu que el mes de juny serà més fred del normal, com el que portem de maig.
Carrers blancs a Tona per la pedregada.
Foto: Marina Solà

Hem viscut un mes de maig marcat per les tempestes i les pedregades. Avui, per exemple, una d'espectacular ha caigut a Tona. Tant espectacular com inesperada ja que el cel estava dividit en dos: blau celestial i gris amenaçador. Ja ho diu el refrany: Pel maig, cada dia un raig. Però, i les temperatures? Arribarà mai l'estiu? Aquestes són algunes de les preguntes que es fa la majoria de la gent quan han de triar la roba per posar-se quan es lleven. Ara bé, el portal 324.cat va donar un bri d'esperança ahir amb una publicació on, Néstor Gómez, l'encarregat de la meteorologia del portal, va especificar que la calor arribaria el dia 5 de juny quan les temperatures remuntarien i es situarien per sobre dels 25ºC i, a molt estirar, fins als 30ºC.

El cel amenaçador a Tona.
Foto: Marina Solà
Tot i així, no oblidem les previsions del NOAA on es diu que l'estiu 2013 no serà, ni de bon tros, tant calorós com el dels anys anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada