dimecres, 10 de setembre del 2014

L'11 de setembre a Tona

Tona té preparats una sèrie d'actes per celebrar l'11 de setembre. Van començar divendres passat amb la conferència "La Guerra de Successió. Conseqüències per al poble de Tona" a càrrec de Jordi Vilamala. Aquesta cap de setmana passat s'ha estrenat l'obra de teatre "La roda i el foc" escrita expressament per a aquesta commemoració. Avui a la tarda es fa la XII Marxa dels Vigatans  i a la nit una botifarrada popular i audició de sardanes amb La Cobla Nova Vallès.
Banner de la celebració
Font: Ajuntament de Tona


Demà, 11 de setembre començarà amb la caminada fins al Castell de Tona i la hissada de l'estelada i el posterior acte institucional a la Plaça Major. Aquest començarà a les 11 del matí amb l'homenatge a la senyera. Seguidament es llegirà el manifest de l'11 de setembre per part de la Roseraire i el Traginer, Berta Masramon i Guillem Puigdomènech, respectivament. Aquest any hi haurà l'actuació musical d'Arnau Tordera i la posterior entrega del compromís ciutadà per la consulta del 9 de novembre. L'alcalde Josep Salom farà el brindis per Catalunya i es deixaran anar 300 globus per la commemoració del Tricentenari.

Els autobusos per anar a la V de Barcelona sortiran entre 2/4 de 2 i les 2 de l'esplanada de La Canal. Per tant, es demana a la gent que siguin allà cap a 2/4 de 2 perquè, tant bon punt estiguin plens, puguin marxar per tal d'evitar col·lapses. Els autobusos de Tona van al tram 67.

Finalment, l'acte que tanca la celebració de l'11 de setembre és el concert de la Diada a càrrec de la Coral Estrella, el Cor Nèbbia, el Cor Nou, el Cor Bonaire i EsTona Gospel al Parc de les Feixetes el diumenge 14 de setembre. Serà a les 6 de la tarda. En cas de pluja es traslladaria a l'església.

Bona diada a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada