dimecres, 5 de febrer del 2014

Carnaval de Terra Endins

El proper 1 de març tindrà lloc l'esperada rua del Carnaval de Torelló, el Carnaval de Terra Endins. Aquest any arriba amb diverses novetats, una d'elles, el canvi de recorregut de la rua per raons de seguretat.

Capçalera de la pàgina oficial del Carnaval de Terra Endins
Font: Carnaval de Torelló
Christian López, el president de PIOC, l'entitat que organitza el Carnaval de Terra Endins de Torelló, va explicar a el El 9 TV que la rua, en comptes de passar pels carrers Sant Miquel i Sant Bartomeu es desviarà pel carrer Enric Prat de la Riba on hi haurà el jurat.

A més, la carrossa de l'organització que era on anava el rei Carnestoltes no hi serà aquest any. S'ha decidit que a partir d'ara serà la carrossa guanyadora de l'any anterior la que portarà el rei Carnestoltes. López també va explicar que el pressupost del carnaval ha patit una forta retallada: de 122.000 a 39.000€.

El Carnaval de Torelló començarà oficialment el 8 de febrer amb el Cop d'Estat del rei Carnestoltes al teatre de la ciutat, al Cirvianum. Com sempre es farà el Pullasso el 27 de febrer, Senyoretes el 28 i la rua l'1 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada