dijous, 26 de setembre del 2013

Vic encendrà el mapa d'Europa

L'Assemblea Nacional Catalana de Vic tornarà a encendre la flama a la Plaça Major el proper 11 d'octubre. Aquest cop, però, formant un mural del continent europeu en el qual hi haurà la senyera catalana i el lema en anglès: 2014, Catalunya el proper estat d'Europa.

Simulació de l'encesa de les espelmes.
Font: Encén la flama



Igual que van fer per encendre l'estelada l'any passat, l'ANC de Vic ha posat a la venda butlletes numerades pel preu simbòlic d'1€ que corresponen amb les espelmes. Es calcula que se'n necessitaran unes 8000 en total. Les butlletes es poden comprar a la parada que l'ANC posa al mercat de Vic els dissabtes.

Els preparatius per l'encesa començaran a les 10 del matí i es faran diverses activitats a partir de les 6 de la tarda. Aquestes activitats s'obriran amb la lectura d'una proclama per part de diversos osonencs adoptats on s'afirma que s'ha de poder decidir el futur de Catalunya, del seu país d'acollida. A partir de les 8 del vespre començaran el concerts amb La Nova Euterpe que interpretarà La Deplorable Història dels Catalans; l'Orfeó vigatà, la Coral Canigó, la Coral Brusquina, la Coral de Gurb, la Coral Regina, la Serpencanta de Manlleu i la Coral Cervià de Torelló amb un ampli repertori de cançons patriòtiques com Els Segadors.

Cap a les 10 de la nit les mateixes corals amb la banda de l'Escola de Música de Vic interpretaran el Cant de Joia de Beethoven coincidint amb l'encesa de les últimes espelmes del mural. La festa acabarà amb el grup Ubrique's Band.

2 comentaris:

  1. m'emporto la noticia al facebbok dels blogs encadenats per la independencia

    s'ha de fer difusió de totes aquestes iniciatives
    ens queda molt a fer...
    gràcies !!

    https://www.facebook.com/cadena.blogs

    ResponElimina