diumenge, 19 de maig del 2013

Carme Garcia s'ha proclamat Roseraire Major del 71è Aplec de la Rosa a Lurdes i el Castell

Avui al matí s'ha fet la proclamació de la Roseraire Major Carme Garcia a la Sala de la Canal de Tona amb les autoritats presidides per l'alcalde Josep Salom i tots els regidors.
L'acte ha començat a 2/4 d'1 amb la presentació per part de Joaquim Romeu dels convidats a l'acte: Dr. Bayés i la seva germana Pilarín, que havien estat cridaners; Teresa Mirambell i Francesc Terricabras, presentadora del cridaner i cridaner d'enguany; Esteve Puigferrat i Alba López, de la Comissió de l'Aplec i Josep Molist, rector de Tona.
Roseraire entrant i Roseraire sortint al mig de l'escenari.
Foto: Francesc Solà
Al mig de l'escenari hi havia la Roseraire sortint, Mireia Tordera, i la Roseraire entrant, Carme Garcia, i el Traginer Major, Pol Puigdomènech, figura que s'ha recuperat després d'uns anys. L'alcalde Josep Salom ha imposat la banda a la nova roseraire i, després de l'intercanvi de cadires entre les dues roseraires, el mateix alcalde ha ajudat al Traginer Major a posar-se la faixa. Alba López ha explicat el contingut del llibret de l'Aplec d'aquest any que s'ha donat, a la sortida, a tots els assistents a l'acte. Tot seguit, Teresa Mirambell ha fet la presentació del cridaner i en acabar, ha cedit la paraula al cridaner Francesc Terricabras.
Teresa Mirambell presentant el cridaner d'enguany.
Foto: Francesc Solà
Llibret de l'Aplec.
Foto: Marina Solà
Francesc Terricabras, cridaner
d'enguany.
Foto: Francesc Solà
L'acte ha acabat amb l'actuació de la Coral Estrella dirigida per Eva Ventura. La festa ha continuat a la Plaça Major del poble amb les sardanes de la cobla Canigó amb un petit refrigeri per a tots els assistents. La pluja, per sort, no ha fet acte de presència fins a l'últim moment.
Avui, a partir de 2/4 de 7 i si la pluja no ho espatlla, es farà la gran cavalcada de carrosses pels carrers del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada