dimecres, 18 de febrer de 2015

El desdoblament parcial de la R3 s'iniciarà el 2016

Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, ha anunciat que aquest mes de març es licitarà la redacció dels projectes constructius per desdoblar parcialment la línia R3. Les obres començaran l'any 2016.

Estació de Vic de la R3
Foto: El 9 Nou


Aquest anunci ha sorgit dels últims acords entre el Govern de la Generalitat i el Ministeri de Foment entre els quals hi ha el de la nova connexió ferroviària amb l'aeroport del Prat. Les obres del desdoblament parcial preveu actuar sobre tres trams del recorregut entre Montcada-Bifurcació i Vic, el tram on no hi ha doble via, un total de 25 quilòmetres. Dos dels trams que es desdoblaran seran al Vallès Oriental i un altre a Osona entre les estacions de Centelles i Balenyà.

Des de la plataforma Perquè no ens fotin en tren s'ha iniciat el "Premi paciència" a través del Twitter que consisteix en, cada vegada que un usuari vagi en un tren que va amb retard, faci un tuit amb l'horari que havia de tenir el tren i els minuts de retard d'aquest per tal de deixar-ne constància. A més, cal etiquetar a Santi Vila, el Ministeri de Foment i Ana Pastor, el Departament de Territori i Sostenibilitat, Renfe i Adif.

5 comentaris:

  1. One of the finest Indian restaurants in Oxford is the TreeHotel restaurant, founded in 2004, it offers fine, affordable Indian cuisine and it offers Indian cuisine with finely blended spices and seasoning to tantalize your senses. It offers a huge variety of Hyderabadi and north Indian cuisine at its finest with each dish transporting you to the very shores of India as it tells its own delicious tales through the exotic flavours and colors.
    Restaurant in Oxfordshire
    oxford restaurant
    Indian restaurant Oxford

    ResponElimina