dimarts, 28 d’octubre del 2014

Arriba la primera Mitja dels Ibers a Tona

Aquest proper diumenge 2 de novembre es disputarà la primera edició de la Mitja dels Ibers a Tona. Una cursa organitzada per Trailrunnerstona i el Centre Excursionista de Tona que pretén fer gaudir als participants dels camins i paisatges que es troben al voltant del poble.
La cursa ha rebut aquest nom per les nombroses
restes ibèriques que s'han trobat al municipi


La cursa compta amb una distància de 21,8 quilòmetres i serà circular, amb sortida i arribada a la Plaça Major de Tona. Tindrà un desnivell de 890 metres i transcorre entre senders i corriols però també pistes forestals. La sortida serà a les 9 del matí i està previst que duri unes 3 hores. Comptarà amb cinc punts d'avituallament: 2 d'aigua i 3 d'aigua i menjar.

Les inscripcions tenen un cost de 16 euros pels federats i 21 pels no federats. També es pot fer la inscripció el mateix dia de la cursa però amb un augment de 5€ el preu. Els dorsals es començaran a donar a partir de les 8 del matí a la Plaça Major de Tona.

Hi haurà diferents modalitats de premis: pels tres primers classificats de la general masculina i femenina; pel primer veterà o veterana; pel primer o primera local i pel primer o primera màster. A més a més, es farà un sorteig de material gentilesa de les empreses col·laboradores.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web de la Mitja dels Ibers i es pot trobar més informació al seu Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada