dimecres, 14 de maig del 2014

Fira de la Primavera a Sant Pere de Torelló

Sant Pere de Torelló es vesteix de gala aquest diumenge 18 de maig per celebrar la Fira de Primavera. Obrirà les portes a les 9 del matí amb gairebé 40 parades repartides per la plaça Montmany del poble. I, per 3r any, hi haurà l'espai dedicat al mercat d'intercanvi i venda de segona mà.

Cartell de la fira
Font: Ajuntament de Sant Pere


La plaça Montmany de Sant Pere s'omplirà de parades d'herbes, embotits, cervesa, formatge, decoració amb felpa, llibres, entre moltes altres. A més, també hi haurà diferents entitats del poble que mostraran les activitats que porten a terme com el grup The Santperencs 4G guanyadors del 3r premi als Valors i treball en equip de la First Lego Leage. També hi haurà l'Agrupament escolta Mestral, la Colla Gegantera SPT o les Ampes de l'escola bressol i de l'escola Xandri. Totes les parades estaran acompanyades dels tallers d'oficis artesans: Pelleter, Vímet, Torner, Terrissaire i Embogador.

Cartell del taller de capgrossos
Font: Ajuntament de Sant Pere
A part de les parades de la plaça, també es faran activitats complementàries com el taller de capgrossos on els participants podran fer el capgros d'en Peret o en Xandri per exposar-los a la cercavila conjunta amb els gegants de Sant Pere. Una altra activitat serà l'exhibició i concurs de llançament de baldufes. Tot això a partir de 2/4 d'11. I a 2/4 d'1 es farà el Tastet d'arròs, els homenatges i l'entrega de premis del concurs de llançament de baldufes i el concurs de dibuix organitzat per l'Agrupació de Comerciants SPT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada