dilluns, 14 d’octubre del 2013

La flama s'encén per segona vegada a Vic

Divendres passat dia 11 es van encendre gairebé 8000 espelmes a la Plaça Major de Vic per formar el mapa d'Europa i escriure "Catalonia the next state in Europe". A més, es va dibuixar una senyera sobre Catalunya per identificar-la com a nou estat.

Vídeo fet pel 9 TV
La segona edició d'Encén la Flama, una iniciativa de la secció local de Vic de l'Assemblea Nacional Catalana, va reunir menys públic que en la primer edició però les espelmes que es van encendre van ser moltes més. El cant de l'alegria de Beethoven, que està reconegut com a himne d'Europa, i els Segadors, van marcar la nit del divendres.

Les activitats van començar cap a les 6 de la tarda. A partir de les set, un grup de nouvinguts de diferents països van expressar davant del públic la seva conformitat amb la causa de la independència de Catalunya en diferents llengües: gallec, brasiler, alemany, holandès, rus, espanyol, anglès, entre d'altres.

Jordi Ponsa, coordinador de l'ANC de Vic, Xavier Rovira, de la comissió Osona 2014, Miquel Calçada, comissari del Tricentenari de 1714 i Anna Erra, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Vic van ser els que van fer els parlaments oficials de la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada