dimarts, 30 de juliol del 2013

Tona es prepara per la Festa Major

Tona es vesteix de Festa Major a partir d'aquest dijous dia 1 d'agost amb la Festa Major Jove al Parc de les Feixetes i fins el dimarts dia 6 amb l'esperat ball de confetti i el fi de festa que al llarg dels anys s'ha convertit en un referent de la comarca.
Cartell de la Festa Major Jove.
Font: Coordinadora Juvenil de Tona
Dijous es farà el 5è Sopar Jove a les 9 de la nit. Els tiquets es poden comprar per 5€ a La Nona, el Bar Orient i al Punt Jove. Seguidament es farà el Pregó Jove seguit dels concerts amb Santi Erill & The Ògenes i The Mimmisikous Band. L'endemà divendres a partir de les 11 de la nit hi haurà diferents concerts als dos escenaris preparats al Parc de les Feixetes. A l'escenari 1 tocaran els Obeses, l'Exèrcit d'Alliberament Musical i PD Llepa + Fils mentre que a l'escenari 2 de música electrònica es podrà escoltar Frenchkore, Harckore, Tribe i Electro.

Dissabte dia 3 i últim dia de la Festa Major Jove es farà una cercavila que començarà a les 22:30 a la Plaça de l'Hostal fins al Parc de les Feixetes amb la Banda Patilla. Allà, Trempera, Oques Grasses, La Troba Kung-Fú i PD La Faktoria a l'escenari 1 posaran punt final als tres dies de festa. A l'escenari 2 hi haurà festa electrònica amb Analogue Movement.

Dijous a la Sala de La Canal es podrà veure a Joan Dausà i els Tipus d'Interès a 2/4 d'11 de la nit. L'entrada val 10€. L'endemà divendres Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural farà el pregó de la Festa Major també a 2/4 d'11 de la nit a la Plaça Major. Seguidament el Mag Lari omplirà de màgia la plaça amb l'espectacle "Somriures i màgia". L'endemà dissabte es farà la tradicional festa de l'escuma a les 12 amb Dani Magyk a la mateixa plaça del poble. A la tarda es faran partides ràpides d'escacs a Can Codina i a la nit, a les 11 a la Plaça Major es farà la Marató de Balls d'envelat.

Cartell del concert de Joan Dausà.
Font: Ajuntament de Tona

Diumenge a les 9 del matí tindrà lloc el III Campionat de Futbol Fang al Pavelló Municipal d'esports de Tona que durarà fins les 7 de la tarda. De 10 a 2 es podrà visitar el Camp de les Lloses i a les 7 de la tarda a la Plaça Major, Mag Pota i Jordi Font faran un espectacle familiar titulat "Tot d'un cop". A les 10 de la nit al Parc Roqueta es farà la festa Drinc Tim i a 1/4 d'11 el Correfoc pels carrers de Tona fins a la Plaça Major. Dilluns, els més aficionats al futbol podran jugar-hi en el futbol 3x3 al camp de futbol municipal. A les 10 de la nit hi haurà un concert d'havaneres a la Plaça a càrrec d'Els Imputats.

Dimarts dia 6, últim dia de Festa Major, els més petits podran gaudir de l'espectacle "Clowntes i llegendes" a partir de les 6 de la tarda al parc de les Feixetes. Una hora després, a les 7 de la tarda, a la Plaça Major es farà el concert de Festa Major, l'audició de sardanes i el ball de confetti a càrrec de la Principal de la Bisbal. A partir de les 2 de la matinada i fins les 6 el farà el Fi de Festa amb els Fem Festa a la mateixa plaça.

Actes de la Festa Major d'Estiu.
Font: Ajuntament de Tona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada