dimarts, 9 d’abril del 2013

Núria Swan arriba a Summum

La discoteca Summum va acollir, aquest dissabte passat 6 d'abril, la manlleuenca Núria Swan que va presentar el seu gran èxit "I want you".
El públic, que no va omplir la discoteca fins passades les dues de la matinada, va quedar molt content amb l'actuació de Núria Swan que, a més de cantar dos cops el seu single, també va posar veu a altres èxits com "Call me maybe" de Carly Rae Jepsen, o "Turn me on" de l'extravagant Nicki Minaj i el DJ David Guetta. Totes les cançons van anar acompanyades d'una coreografia molt ben estudiada compartida amb dues ballarines i el deejay resident de Summum MonDj que va fer gaudir, una nit més, tots els joves que es van aplegar a la discoteca del polígon Mas Galí de Vic.
Núria Swan a l'escenari del Summum.
Foto: Marina Solà

Pel pròxim dissabte 13 d'abril tenen preparada la festa de Flaix FM amb el DJ i locutor de la casa Sergi Domene. Però per anar escalfant motors, el dijous 11 es farà la Unigresca Pas de l'Equador per tots els universitaris que ja estan a final de curs i tots aquells que no vulguin esperar al dissabte per sortir de festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada