dissabte, 5 de novembre del 2011

Juan Magan arriba a Summum

Summum Vic va portar el passat dimarts dia 1 de novembre el deejay i cantant Juan Magan a la cabina de la sala principal.
Les portes es van obrir a dos quarts de dotze com cada dissabte per acollir la massa de gent que volia gaudir d'aquest deejay en directe. Però no va ser fins les dues quan es van ajuntar la majoria del assistents al davant de la cabina per fer fotografies i gravar vídeos de Juan Magan. La sessió va durar més d'una hora en la qual va punxar temes d'altres cantants a més a més dels seus propis com "Bailando por ahí", "Chica Latina" o "Ella no sigue modas" entre d'altres. La gran majoria dels assistents van quedar encantats amb la visita de Magan tot i que hi va haver diversitat d'opinions pel que fa, una vegada més, a la gran massa de gent.
Juan Magan a la cabina
L'Espai LaDisco ViG prepara, aquest 5 de novembre, la festa Pionner "The Album" amb la col·laboració del deejay Jordi MB que presenta el seu "Lady" gravat juntament amb Jason Rene. A més a més, Summum regalarà samarretes, plaques Pionner, adhesius i CD's Pionner The Album per tots els assistents. I a la sala Privée es celebrarà "The Ladys Night", la nit de les noies. Per a elles també tindran obsequis i el sorteig de tres kits eròtics cortesia de Picanti.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada