dimarts, 4 d’octubre del 2011

El Summum enceta la temporada amb una festa Flaix FM

La discoteca Summum, situada a l'antic local de La DiscoViG, va obrir les seves portes el passat 1 d'octubre amb la intenció de deixar el llistó tant alt com pogués.
Detall de les samarretes de l'emissora.
El polígon Mas Galí de Vic es va omplir de joves que volien gaudir de la festa que Flaix FM estava preparant per l'obertura de la nova discoteca de la comarca. Mondj, el deejay resident de Summum, va estar acompanyat durant pràcticament tota la nit del deejay i locutor de l'emissora del ritme Marçal Ventura que va fer gaudir a tots els assistents amb la millor música que ell mateix posa al locutori. Durant tota la nit es van llençar samarretes oficials de l'emissora des de la cabina a la sala principal. Les portes es van obrir a dos quarts de dotze però la massa de gent que volia entrar a la nova discoteca no es va acabar fins ben passada la una de la matinada. Però no va ser fins les tres quan la discoteca es va començar a buidar ja que moltes de les persones van aprofitar per anar a la Suit Discotheque. Tant els deejays com els organitzadors i treballadors van quedar molt satisfets de com havia anat la nit de la inauguració. Tot i així, no tots els assistents van quedar contents ja que hi va haver diversitat d'opinions pel que fa, sobretot, a la gran multitud de gent que va entrar.
Les festes programades pels pròxims caps de setmana són les següents: el dissabte dia 8 d'octubre festa Divertimento amb Mondj presentant el seu últim èxit i el dimarts dia 11 d'octubre a la cabina hi haurà Sak Noel presentant el seu "Loca People".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada