divendres, 7 de juny del 2013

Primer Campionat de Hip-Hop a Vic

Diumenge dia 9 de juny es farà a Vic el I Campionat de danses urbanes com és el Hip-Hop al Pavelló Castell d'en Planas de la capital d'Osona organitzat per Vic Dance Contest (Backstage, Escola de còmedia musical).
Cartell promocional del campionat de Hip-Hop.
Font: Vic Dance Contest (pàgina oficial
de Facebook)
El jurat del concurs, compost per professionals del Hip-Hop, serà nacional i internacionals i es donaran més de 4000 euros en premis, a més de sorpreses i obsequis per a tots els participants al concurs. Hi ha diferents categories: infantil de 7 a 13 anys, júnior de 14 a 17 anys, absoluta a partir de 18 anys, professionals de qualsevol edat i la categoria de parelles també de qualsevol edat. Es valorarà la creativitat i la carisma dels participants a part del vestuari, la intensitat coreogràfica, la innovació i l'estil en el ball, la tècnica, la bona utilització de l'espai disponible i les formacions de grup. També podran penalitzar als grups en cas que l'actuació duri més del temps establerts, que es faci ús d'elements que puguin fer mal als ballarins així com elements que puguin embrutar l'escenari, que s'hagi copiat o la coreografia s'assembli molt a la d'algun videoclip i la participació de membres que no hagin estat acreditats prèviament.
Pel que fa als premis, els infantils rebran trofeus als 3 primers classificats igual que els júnior que, a més, el campió s'emportarà 250€. En la categoria absoluta el campió s'emportarà 500€, el segon classificat 300€ i el tercer 200€. En la professional el primer rebrà 1000€, el segon la meitat i el tercer 250€. I en la categoria de parelles només es donarà premi a la parella campiona, 200€. A part, es donaran obsequis a tots els participants al primer concurs de danses urbanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada