divendres, 27 de juny del 2014

Concert del 1714 i visita al Born pel Tricentenari a Tona

Continua la commemoració del Tricentenari a Tona. Demà dissabte 28 de juny es fa un taller de cançons de 1714 al Camp de les Lloses amb un posterior concert per part de tots els participants al taller i altra gent que s'hi vulgui afegir.
Cartell del taller
Font: Ajuntament de Tona

diumenge, 22 de juny del 2014

La flama del Canigó arriba a Tona

Els actes del Tricentenari de Tona continuen amb l'encesa de la Flama del Canigó. Serà demà 23 de juny, dia de la Revetlla de Sant Joan, a 2/4 de 9 del vespre quan la flama arribarà a la plaça del Monument de la Sardana de Tona.

L'encesa de la Flama del Canigó és un acte que es fa any rere any a Tona. Aquesta vegada però, coincidint amb la commemoració dels 300 anys del 1714 s'ha inclòs dins dels actes del Tricentenari.

Cartell de l'encesa
Font: Ajuntament de Tona

dijous, 12 de juny del 2014

Teatre "El setge de Barcelona" a La Canal

Els alumnes de 6è de Primària de l'escola l'Era de Dalt representen avui l'obra "El setge de Barcelona" a la Sala de La Canal.
Cartell de l'obra
Font: Ajuntament de Barcelona

dimarts, 10 de juny del 2014

25 anys del Club Bàsquet Tona

Dissabte passat dia 7 de juny el Pavelló de Tona va acollir la festa per commemorar els 25 anys del Club Bàsquet Tona amb diverses competicions esportives, una botifarrada i la presència dels primers jugadors del club.
Botifarrada per sopar al pavelló
Font: CB Tona

dilluns, 9 de juny del 2014

Acaba la 72a edició de l'Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell de Tona

Avui dilluns 9 de juny, Segona Pasqua, s'ha donat per acabat la 72a edició de l'Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell de Tona amb el tradicional recital de ballets, aquest any si, a la Plaça Major del poble.
Lurdes Boneu amb Guillem Pugidomènech,
el Traginer
Foto: Marina Solà
Salvador Esteve amb Berta Masramon,
Roseraire Major
Foto: Marina Solà


diumenge, 8 de juny del 2014

Berta Masramon s'ha proclamat Roseraire Major del 72è Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell

Avui a la 1 del migdia s'ha fet la proclamació de la Roseraire Major d'enguany Berta Masramon a la Sala de la Canal de Tona. A l'acte hi han assistit les autoritats presidides per l'alcalde Josep Salom acompanyat dels regidors.
Les dues roseraires i els dos traginers a l'escenari
Foto: Marina Solà

dijous, 5 de juny del 2014

72è Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell

Amb la Segona Pasqua arriba l'esperada festa de l'Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell de Tona que arriba a la 72a edició els pròxims 8 i 9 de juny.
Aquest any, els nois de l'Esbart han escollit a Berta Masramon López com a Roseraire Major i a Guillem Pugidomènech Clot com a Traginer Major.

Roseraire i Traginer Major.
Font: Esbart dansaire